The latest from Blogger Buzz!!

Posted by Mutiara Mushroom | 8:30 AM | 0 comments »


Salam semua... lama dah nak update blog nie tapi bila nak login jer ambik masa berminit-minit lepas tu hang pulak bila dah dpt masuk.. so ceritanye harini alhamdulillah dpt post update progres mutiara mushroom dan yang saya terkejut sgt bila login dlm blog dekat 'dashboard' tu ada nampak word mcm malaysia.. so check balik kot-kot ada apa masalah rupanya sungguh membanggakan.. 'dunia blog' mengiktiraf kita dan sudah boleh menggunakan Bahasa Melayu.. diharap industri kita juga akan diiktiraf pada masa-masa hadapan, Insya'Allah :)

0 comments