Projek Lepas Raya...

Posted by Mutiara Mushroom | 8:43 AM | 0 comments »

Salam semua.... lama dah tak update blog nie hehe.. kerja-kerja yg banyak diluar membataskan penggunaan internet buat seketika.. jika bulan puasa byk aktiviti-aktiviti membuat beg-beg media terbatas sekarang nie dah boleh mula semua balik. Lebih kurang 2-3 bulan rumput-rumput dikawasan farm terbiar, so faham-faham jer laa mahu sampai ke paras dada dah rumput-rumput tu hahaha.... so pagi tadi beli mesin rumput, harga pun boleh tahan buatan germany ada yg lagi satu berkenan buatan mitsubisi nama pun best harga dia lagi-lagi laaaa best hehehe.. so untuk praktikal beli yg harga berpatutan je.

1st time guna mesin rumput nie hahaha.. mmg tak pernah mesin rumput pun heheh... boleh tahan laa kepada anda yg takpernah cuba guna mesin rumput tu cuba jer jgn takut :) Alhamdulillah takda kemalangan semasa menggunakan mesin rumput nie dan Alhamdulillah kawasan farm dan terang balik, itu yang penting pun. Boleh start balik buat beg-beg cendawan lepas nie heheh... terima kasih byk2 kepada Abg Man (Tunas Alam) dalam kemurahan hati beliau, semoga boss sekeluarga dimurahkan rezeki :)

0 comments